Wat doet Webwerkers nog meer?

De hoofbezigheid van Webwerkers is het ontwerpen en ontwikkelen van websites. U kunt echter voor meer diensten bij ons terecht. Naast websites, kunnen wij ook de volgende zaken voor u verzorgen:

Huisstijlen

Nieuwe website, nieuwe (huis)stijl. Vaak wordt er tegelijkertijd met (het vernieuwen van) een website ook een huisstijl aangepast.
Webwerkers kan uw logo maken of vernieuwen en tevens zaken als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes ontwerpen en verzorgen.

Lees meer »

Fotografie

Webwerkers heeft een eigen fotograaf voor het maken van professionele foto's voor op uw website of reclamemateriaal. Wij kunnen uw organisatie de professionele uitstraling geven en zetten uw wensen en ideen om in beeld. Ook kunnen we foto reportages maken van uw bedrijfs evenementen.

Lees meer »

SMS Diensten

Webwerkers heeft een eigen SMS gateway, waarmee het mogelijk is via internet SMS berichten naar mobiele telefoons te versturen. Het is hiermee mogelijk om via uw website SMS berichten te sturen, maar ook losse applicaties zonder website kunnen gebruik maken van onze SMS dienst.

Lees meer »

Google optimalisatie / SEO

Als u een mooie website heeft, wilt u natuurlijk dat bezoekers hem goed kunnen vinden. Webwerkers kan u helpen om uw website beter te laten scoren in google. Dat kan enerzijds door de website technisch 'google vriendelijk' te maken, maar ook door middel van gerichte advertentie campagnes op Google.

Lees meer »