Specialisaties

Onze Specialisaties

Webwerkers heeft zich gespecialiseerd in web applicatie ontwikkeling in PHP.
Met meer dan 10 jaar ervaring, durven we onszelf best specialisten te noemen.

Zend certified PHP Engineer

PHP

Al onze serverside ontwikkelingen maken we in PHP. De taal PHP is de meest gebruikte programmeertaal voor het maken van web applicaties.

Naast maatwerk applicaties, hebben we ook veel ervaring met diverse PHP pakketten en frameworks.
Wij werken met Zend gecertificeerde developers.

Op zoek naar goede PHP developers? Zoek niet verder en neem contact op.

Zoals gezegd, hebben we veel ervaring met diverse PHP pakketten en frameworks. Niet alle projecten maken we vanaf scratch. Er zijn veel goede PHP frameworks en softwarepakketten, welke als basis kunnen dienen voor een website of applicatie.
Webwerkers maakt onder meer gebruik van, en heeft ervaring met:

Symfony

Symfony is het zwitserse zakmes onder de frameworks. Het is opgebouwd uit een groot aantal componenten welke de basis bouwblokken zijn van veel website applicaties. Ook andere populaire frameworks als Laravel en Prestashop maken gebruik van Symfony componenten.

Symfony logo
Laravel logo

Laravel

Ook Laravel is een open source PHP framework. Het is een flexibel framework waarmee het goed mogelijk is om complexe systemen te bouwen. Door alle goede eigenschappen is Laravel in enkele jaren uitgegroeid tot een van de populairste PHP frameworks.

Prestashop

Prestashop is een compleet webwinkel pakket met een vrij actieve community. Webwerkers heeft ruime ervaring met het opzetten van webwinkels in Prestashop. Ook hebben we diverse Prestashop modules gemaakt en kunnen we eigen Templates maken. Zie ook onze e-Commerce diensten over de mogelijkheden.

Prestashop logo
Wordpress logo

Wordpress

Wordpress is met meer dan 15 miljoen websites veruit het meest gebruikte CMS systeem. Webwerkers heeft veel ervaring met het opzetten van Wordpress websites, het maken van Wordpress templates en het maken van Wordpress plugins.

Daarnaast kunnen wij uw wordpress website voor u beheren en deze up-to-date houden.

© 2005-2024 Webwerkers | Algemene voorwaarden | Privacy statement