PHP Development

Over Webwerkers

Webwerkers is een klein team enthousiaste mensen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het bouwen en onderhouden van websites.

Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000 en sinds 2005 werken we onder de naam Webwerkers.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het technische aspect van websites en systemen en durven ons met de ruime ervaring best experts te noemen. Naast grote technische kennis over het maken van websites en ontwikkelen van ingewikkeldere online systemen, onderscheiden we ons vooral door het vermogen actief mee te kunnen denken met de klant.
Zo kunnen ze niet alleen een website of dienst voor u maken, maar u ook duidelijke adviezen geven over welke mogelijkheden voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Webdeveloment

Webwerkers heeft naast het eigen personeel ook een goed netwerk opgebouwd van professionals op verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan designers, programmeurs, textschrijvers, marketingdeskundigen, etcetera.

Door de juiste mensen op de juiste taken te zetten kan Webwerkers snel en efficient werken. Een programmeur kan misschien best wel een ontwerp maken of een stuk tekst schrijven, maar een designer of tekstschrijver zal dit beter kunnen en zal hier hoogstwaarschijnlijk minder tijd mee bezig zijn.

Door alle specialisten enkel in te schakelen voor werkzaamheden die binnen hun vakgebied liggen kunnen we de kwaliteit hoog houden en de ontwikkeltijd (en dus de prijs) beperken.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem contact op

© 2005-2024 Webwerkers | Algemene voorwaarden | Privacy statement