Website laten maken?

Bij Webwerkers bent u aan het juiste adres.

Wij maken websites in alle soorten en maten. Van eenvoudige websites voor kleine zelfstandigen of verenigingen, tot complexe websites met veel functionaliteiten of webwinkels.

Hoe maken wij onze websites?

Iedere klant is uniek, en dus vinden wij dat ook iedere website uniek moet zijn. Wij werken daarom niet met standaard pakketten en standaard prijzen, maar luisteren eerst naar uw wensen en komen dan met een oplossing op maat.

Webwerkers werkt dus niet met standaard templates, maar maakt voor iedere website een uniek ontwerp wat aansluit op uw wensen.

Bijna al onze websites leveren wij met een beheer systeem waarmee u zelf eenvoudig de teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Als u liever een ander systeem gebruikt, zoals bijvoorbeeld Joomla of Wordpress, dan is dat ook geen probleem.

Technisch wordt iedere website opgemaakt in XHTML en CSS. Onze websites zijn goed leesbaar door zoekmachines, waardoor deze goed vindbaar is in bijvoorbeeld google. Indien gewenst, kunnen wij u ook helpen bij het opzetten van Google advertentie campagnes.

Wij proberen zoveel mogelijk een totaal oplossing te bieden. Zo kunnen wij naast de het maken van uw website website ook de hosting en domein naam registratie regelen of uw logo ontwerp, huisstijl en drukwerk verzorgen.