Website & design

diensten-webdesign-design.png

Wij maken websites in alle soorten en maten. Van eenvoudige websites voor kleine zelfstandigen of verenigingen, tot complexe websites met veel functionaliteiten of webwinkels.

E-commerce / Webwinkel

diensten-ecommerce-webwinkel.png

Webwerkers heeft ruime ervaring in het opzetten en beheren van webwinkels. Naast het verzorgen van de technische details, kunnen wij u ook adviseren over onder meer de volgende punten...

Vernieuwen website

diensten-vernieuwen-website.png

Als u enkele jaren geleden een nieuwe, moderne website heeft laten maken, is de kans groot dat deze inmiddels gedateerd oogt, of niet van de nieuwste technieken gebruik maakt.

Mobiele websites

diensten-mobiele-websites.png

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of een tablet-achtig apparaat. Steeds meer mensen gebruiken vaak hun mobiel om iets te lezen of opzoeken.

Onderhoud websites

diensten-onderhoud-systeem.png

Heeft u momenteel al een website, maar heeft u geen tijd, zin of de kennis om deze te onderhouden? Webwerkers kan ervoor zorgen dat uw website altijd bij de tijd is.

CMS Systeem

diensten-cms-systeem.png

In de loop van de jaren hebben wij goed naar onze klanten geluisterd. Een terugkerende klacht was dat klanten de gebruikte systemen vaak te ingewikkeld vonden.